IBX Treatment

Heb jij van nature kwetsbare nagels, of zijn jouw nagels door regelmatige nagelbehandelingen beschadigd? Heb jij slappe, dunne nagels, splijten ze snel of heb je schilferige nagels en witte vlekjes? Heb je diepe groeven in je nagels of ben je een doorgewinterde nagelbijter? Maar wil je jouw natuurlijke nagels wél in topconditie brengen? Ik help je graag met een professionele IBX behandeling.

 

IBX is geschikt voor vrouwen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX is kleurloos en daardoor niet als een kunstproduct zichtbaar op de nagel. 

 

Wat is IBX?

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct. De tot nu toe bekende producten zoals gelpolish, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt diep door IN de nagel, waardoor het de nagel zélf versterkt. Het beschermt kwetsbare nagels, verstevigt zwakke nagels en herstelt beschadigingen in de natuurlijke nagels.

 

IBX wordt uitgehard d.m.v. LED-/UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk (te vergelijken als een steunkous), dat deze lagen aan elkaar verbindt. Hierdoor wordt de nagel sterker mét behoud van flexibiliteit.

 • Nagels, die altijd snel afbraken, kunnen nu prachtig lang worden.
 • Nagels, waarop soak-off gel(polish) niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee.
 • Gespleten nagels worden weer één geheel.
 • Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond.
 • Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gel(polish) worden weer sterk, waardoor je gel(polish) zonder zorgen kan dragen.

 

Hoe vaak behandelen met IBX?

Kickstart

 • De kickstart bestaat uit drie behandelingen; drie weken achter elkaar één wekelijkse behandeling met IBX.

 

Eerste behandeling

 • Er is een belangrijk verschil tussen de eerste IBX behandeling en alle volgende behandelingen. Bij de eerste behandeling zit er nog geen IBX in de nagel en daarom is de eerste behandeling iets intensiever. 

 

Vervolgbehandelingen

Het aantal behandelingen, dat nodig is om een beschadiging te herstellen is afhankelijk van de aard en de omvang van de beschadiging.

 • Wekelijks
  - bij beschadigde en erg dunne nagels
  - aangetaste, loslatende en schilferige lagen aan de vrije rand (delaminatie)
  - erg breekbare nagels
  - nagels met veel diepe groeven
  - na het verwijderen van gelproducten of acryl
 • Om de twee weken
  - nagels die goed aan het herstellen zijn
  - problemen met nagelgroei
  - telkens bij het afweken en opnieuw aanbrengen van gelpolish
 • Onderhoud (om de drie à vier weken)
  - om de nagels in goede conditie te houden
  - verlengt levensduur van de soak-off gel(polish)
  - mooie nagels zonder nagellak

Kom in contact

Wil je meer informatie over deze manicurebehandeling of wil je een afspraak maken? Neem contact op via het contactformulier of mail of stuur een pb naar Gretha.

Volg ons op Facebook en Instagram