Even voorstellen...

Ik ben Gretha Koopmans-Hogenes. In 2019 heb ik een opleiding Nagelstyling gevolgd bij Facefacts Academy in Heerenveen, waar ik certificaten behaald heb van de modulen Gel, Design en Probleemnagels. Nadat ik bij mijzelf, mijn familie en vrienden hobbymatig gelnagels gezet heb, ben ik naast mijn werk bij een reclamebureau, per 1 januari 2021 gestart met mijn eigen nagelsalon aan huis: Parel65. Hoe ik op deze naam kom? Parel is de Griekse betekenis van mijn naam Margaretha en 65 is mijn geboortejaar.


Ik ben perfectionistisch en vind kwaliteit belangrijk. In mijn salon streef ik dan ook met zorg naar de juiste technische opbouw en de perfecte vorm van de kunstnagel. In 2020 en in 2021 heb ik daarom diverse trainingen gevolgd om mijn technieken te verbeteren. Trainingen in diverse shapes, gelproducten, Russische Combi-manicure en nailart. 

 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends op nagelgebied, volg ik regelmatig workshops en trainingen. Voor mijn creativiteit volg ik diverse online cursussen nailart, o.a. One Stroke en Aquarelverf.

 

Naast dat ik mensen graag prachtige nagels wil geven, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voor mij op de eerste plaats. In 2021 en 2022 heb ik certificaten behaald van de cursussen ManiCurette & Zijde Reparatie en Anatomie & Pathologie van de nagelunit. De laatstgenoemde cursus vind ik sowieso essentiële kennis voor mij als nagelstyliste en mijn interesse voor de natuurlijke nagel is hierdoor alleen nog maar groter geworden. In maart 2022 heb ik daarom de IBX workshop gevolgd en sinds 12 maart 2022 mag ik mij dan ook een gecertificeerd IBX Styliste noemen. Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met mij op.


Meer weten?
Volg Parel65 op Facebook en Instagram