Even voorstellen...

Ik ben Gretha Koopmans-Hogenes. In 2019 heb ik een opleiding Nagelstyling gevolgd bij Facefacts Academy in Heerenveen, waar ik certificaten behaald heb van de modulen Gel, Design en Probleemnagels. Nadat ik bij mijzelf, mijn familie en vrienden hobbymatig gelnagels gezet heb, ben ik naast mijn werk bij een reclamebureau, per 1 januari 2021 gestart met mijn eigen nagelsalon aan huis: Parel65. Hoe ik op deze naam kom? Parel is de Griekse betekenis van mijn naam Margaretha en 65 is mijn geboortejaar.


Ik ben perfectionistisch en vind kwaliteit belangrijk. In mijn salon streef ik dan ook met zorg naar de juiste technische opbouw en de perfecte vorm van de kunstnagel. In 2020 en in 2021 heb ik daarom diverse (online) trainingen gevolgd om mijn technieken te verbeteren. Trainingen in diverse shapes, gelproducten, Russische Combi-manicure en nailart. 

 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends op nagelgebied, volg ik regelmatig workshops en trainingen. Voor mijn creativiteit volg ik diverse online cursussen nailart, o.a. One Stroke en Aquarelverf.

 

Begin 2021 heb ik een online workshop gevolgd van ManiCurette en Zijde Reparatie en hiervan een certificaat behaald. Ik begon mij steeds meer te interesseren voor de natuurlijke nagel, waardoor ik in 2021 de cursus Anatomie & Pathologie van de nagelunit gevolgd heb. Deze cursus vind ik sowieso essentieel voor mij als nagelstyliste. In januari 2022 heb ik hiervan mijn certificaat behaald. Mijn interesse voor de natuurlijke nagel is hierdoor alleen nog maar groter geworden, waardoor ik in maart 2022 de IBX workshop gevolgd heb. Sinds 12 maart 2022 mag ik mij dan ook een gecertificeerd IBX Styliste noemen. Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met mij op.